top of page
sali kii.jpg

Hallituksen sadetanssi

Maya-kulttuurissa poppamiehet hallitsivat jumalia, joista suurin oli aurinko. Se tarvitsi nälkäänsä ihmisuhreja, joilta revittiin sydämiä irti pyramiditemppelin estradilla. Niin aurinko sai verta syödäkseen ja seuraavasta sadosta tuli hyvä.

Joskus aurinko väitti vihoissaan, että pimentyisi kokonaan, elleivät kansalaiset olisi sille täysin uskollisia. Ja se pimeni. Poppamies pyysi kansaa lepyttämään tuon kaiken elämän lähteen lahjoittamalla sille kultaa ja lapsiuhreja. Pelokkaat ihmiset tekivät kuten vaadittiin ja niin aurinko palasi jälleen paikalleen.

Taikauskolla ja pelottelulla on läpi historian saatu kansaa hallittua. Nyt tiedämme, ettei aurinko oikeasti kadonnut, eikä poppamiehen loitsut saaneet sitä palaamaan, vaan kyseessä oli auringonpimennys. Jo tuhat vuotta sitten sellainen oli etukäteen ennustettavissa. Valtaosa kansasta ei ennakointiin kuitenkaan kyennyt, joten olivat täysin poppamiesten vietävissä.

Hallituksen koronatoimet ovat tietämättömyyteen perustuvaa mikromanagerointia, jolla aiheutetaan valtavasti vahinkoa ihmisten elämään. Kuten vuoden globaaliotanta kertoo, lukituksilla, etäisyyksillä, desinfioinneilla ja maskeilla ei ole mitään korrelointia viruksen leviämisen kanssa.
Silti hallitus koko ajan uskottelee jotenkin kontrolloivansa sen kulkua.

Vekslaillaan ravintoloiden aikoja, kielletään kokoontumisia, julistetaan jopa tanssi ja laulu koronasynniksi. Älä harrasta, älä tapaa ihmisiä, älä kosketa, älä sitä, älä tätä. Tai virus tarttuu!

Ne toimet ovat tuhoisia. Lapsia uhrataan ja sydämiä revitään, vieläpä niin psykoottisessa tilanteessa, että jotkut ihmiset kokevat näiden Maya Poppasten toiminnan heitä suojelevana. Varjelus otetaan kiitollisena vastaan.

Todellisuudessa kaikki tämä koronapuuhastelu on pelkkää silmänkääntötemppua. Ihminen ei kykene ohjailemaan virusten liikkeitä sen enempää kuin säätäkään säätämään. Ei vaikka kuinka väittäisi niitä hallitsevansa.

Suomen hallituksen vastuulle en antaisi edes nuorisoseurantalon kanttiinista huolehtimista, mutta nämä maagikot väittävät dominoivansa virusta.

Tasankointiaanit tanssivat sadetanssia, ettei sato tuhoutuisi kuivuuteen. Ja kun sitten jossain vaiheessa alkoi sataa kesken tanssin, he uskoivat tanssin aiheuttaneen sen. Syy- ja seuraussuhteet eivät tunnu olevan nykyihmisillä sen paremmin hanskassa.

Nyt hallitus on määräämässä kolmen viikon totaalilukituksia, että virus saataisiin viimein kuriin. Ja se onnistuu. Vuosikymmenten datapankki influenssan kulkukäyrästä kertoo, että joulukuun lopulla alkava aalto yltyy tammikuussa, hiipuu helmikuussa ja tasaantuu maaliskuun lopulla. Sen nämä poppamiehet kykenevät laskemaan, vaikka muuten laskutaito ei ydinosaamisalueeseen kuulukaan.

Jos hallitus antaisi ihmisten elää rauhassa, eikä väittäisi hallitsevansa virusta, influenssakausi päättyisi silloinkin maaliskuun lopulla. Se herättäisi kysymyksen, miksi helvetissä tässä on jo vuosi kimpoiltu turhuuksissa valtavaa tuhoa aiheuttaen? Nyt hallitus haluaa tehdä ”loppurutistuksen”, joka viimein vuoden mittaisen kuuliaisuuden päätteeksi tappaa viruksen kokonaan. Hallitus voitti koronan.

7.huhtikuuta lähtien mennään sitten vaalikopeille juhlimaan näitä pelastajia, joiden loitsut poisti hirvittävän vitsauksen. Eikä kukaan mieti  taikatempun hintaa?


Janne Patjas
26.02.2021

 

bottom of page