top of page

Lähtökohta 2020

Liityin Perussuomalaisiin tammikuussa 2020, koska en kyennyt enää seuraamaan sivusta sitä mitä rakkaalle kotikaupungilleni tapahtuu. Tähtäimessä oli kuntavaalit 2021 ja paikka kunnanvaltuustossa.

Tulin valituksi valtuustoon kesäksi 2021 poliittisesti siirretyissä vaaleissa. Sain 489 ääntä, mikä oli Perussuomalaisista toiseksi eniten ja suhteellisen vaalitavan perusteella Kouvolassa seitsemänneksi eniten.

Olen toiminut parhaan kykyni mukaan Kouvolan ja kouvolalaisten parhaaksi. Tavoitteeni kuntapoliittisen t
oimintakulttuurin muutoksesta näyttää osittain toteutuneen, mutta kauas on pitkä matka. Perussuomalaisten valtuustoryhmä on ollut raikas tuulahdus sisäänpäin lämpenevään harmoniaan ja siksi kohtasimme alkuun erittäin paljon vastustusta. Meillä on ollut painoarvoa ja siksi muutos jatkuu.

Talous on saatava tasapainoon ja kunnan pitää alkaa tehdä vahvasti niitä perustehtäviä mitkä sille kuuluu.

Kunnianhimoiseen törsäilyyn ja julkisrahoitteiseen ideologioiden ajamiseen meillä ei ole varaa. 
Kärkihankkeisiin pitää saada realistisuutta, eikä epäonnistua niissä joka kerta kuten tähän asti. Investointeja ei pidä tehdä siksi, että "jotainhan täs pitäis tehä", vaan niiden pitää olla sellaisia, jotka hyödyttävät kouvolalaisia tulevaisuudessa.

Pyrin toimimaan niin, että jatkossa vielä joskus Kouvola olisi niin vireä ja elinvoimainen kaupunki, että muuttotappio kääntyisi muuttovoitoksi ja velat muuttuisivat saataviksi.Kouvolan vahvuuksia ovat turvallisuus, upea luonto, hyvä sijainti ja edulliset asuinkustannukset.

Luotetaan vahvuuksiimme ja kehitetään samalla  Kouvolaa entistä paremmaksi paikaksi elää ja olla.

Kuntapolitiikan tehtävä on optimoida kunnan elinvoimaisuus sen perustehtävistä mahdollisimman hyvin huolehtien.

Tehtävänä ei ole pönkittää kenenkään poliittista uraa tai mahdollistaa kunnanvaltuutettujen henkilökohtaisia kunnianhimoja.

Kunnanvaltuutettu on kuntalaisten palvelija, ei kuningas.

Kuntavaalisivuni löytyy  Perussuomalaisten osoitteesta.

 

MAINOS VEDOS.jpg
bottom of page